Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Supărare reală sau complezenţă? Dan Petrescu şi-a "urecheat" public un jucător: "Nu mi-a plăcut ce a făcut. Chiar m-am enervat!"

Superliga Publicat pe 27 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20408621/2/ddd.png


Tragerile repetetate de timp ale lui Cristi Bălgrădean i-au făcut pe fanii celor de la UTA Arad să-i huiduie copios pe cei de la CFR Cluj şi l-au scos din sărite chiar şi pe Dan Petrescu.
Pe final de meci, la adăpostul golului marcat de Chipciu, CFR s-a cantonat în propria jumătate, iar Cristi Bălgrădean a dat tonul tragerilor de timp. Portarul a primit un cartonaş galben în minutul 80, apoi, în al doilea minut de prelungiri, el şi Mike Cestor au epuizat 30 de secunde la o repunere din careu în urma căreia şi apărătorul s-a ales cu un avertisment.
Chestionat pe seama corului de huiduieli care au acompaniat echipa sa la finalul meciului, Dan Petrescu a recunoscut că nu e mândrul de gestul jucătorilor săi:
"Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor...Nu poţi trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, a exagerat. Chiar m-am enervat şi i-am spus antrenorului cu portarii "Ce face acolo? Să joace, să pună mingea în joc!". OK, mai întârzii şi la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut", a declarat Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele