Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21585995/1/becali.png

Florin Tănase a plecat de la formaţia bucureşteană în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Acum ceva timp, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase să revină la FCSB şi a dat un răspuns din care rezultă că au fost discuţiile dintre FCSB şi Florin Tănase sunt avansate.

”Vor fi şase-şapte transferuri. Sunt şanse mari să revină Tănase. 90% se întoarce Tănase, las 10% că depinde dacă îşi găseşte altceva mai bun”, a declarat Gigi Becali.

S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman

Negocierile pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar s-au încheiat după aproximativ 90 de minute. Mutarea acestuia la Al-Duhail este din nou în impas.

Oficialii clubului qatarez au oferit 4 milioane de euro, însă Gigi Becali le-a făcut o contraofertă prin care a cerut 3.5 milioane de euro acum şi încă 1.5 milioane de euro în septembrie, dar să-l păstreze pe Florinel Coman pentru preliminarii. În cazul în care roş-albaştri se vor califica în grupe, qatarezii nu vor mai trebui să achite 1.5 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele