Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Super-Zlatan a făcut din nou minuni! Cum arată clasamentul Serie A, după venirea suedezului la AC Milan

Serie A Publicat de Răzvan Stîngă pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan la 38 de ani, dar şi-a pus amprenta pe jocul echipei. Suedezul a făcut această constatare după victoria milanezilor cu Juventus, cu 4-2, iar jurnaliştii italieni au realizat un clasament pe baza acestui fapt acum, după terminarea campionatului.

Astfel, AC Milan a avut evoluţii mult mai bune după revenirea lui Ibrahimovic. Până să sosească, echipa era pe locul 11, la 14 puncte de ultima poziţie care duce în Liga Campioniolior. Într-o altă ierarhie, a etapelor jucate după ce atacantul a semnat cu AC Milan, echipa se află pe locul 2, cu 45 de puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19441198/3/clasament-serie-a-ibrahimovic.png

Ibrahimovic rămâne la AC Milan 

Zlatan Ibrahimovic s-a decis asupra viitorului său. Potrivit presei din Italia, suedezul a acceptat în cele din urmă, verbal, să îşi prelungească înţelegerea cu AC Milan, deşi anunţa că posibilitatea este foarte mică spre zero să rămână şi se gândeşte să schimbe echipa. A fost influenţat de noua ofertă a italienilor, care i-a fi pus în faţă un contract foarte bun din punct de vedere financiar.

Ibrahimovic era dorit de mai multe echipe din campionatele importante, chiar dacă a ajuns la o vârstă la care anumiţi fotbalişti s-au lăsat de ceva timp şi se îndreaptă către antrenorat. La 38 de ani, odată cu revenirea la AC Milan, Zlatan pare la a doua tinereţe.

Suedezul are o relaţie excelentă cu antrenorul Stefano Pioli, pe care l-a susţinut şi în public.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele