Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Superbet International Cup - 5000 de bilete gratuite la triunghiularul fotbalistic Borussia Dortmund - Fiorentina - Rapid Bucureşti, pentru copiii legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20935216/1/rap-superbet.jpg

Copiii legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF pot beneficia de bilete gratuite la Superbet International Cup, triunghiularul fotbalistic Borussia Dortmund - Fiorentina - Rapid Bucureşti, programat în 10 decembrie, pe Arena Naţională.

”În data de 10 decembrie, pe Arena Naţională, va avea loc un triunghiular fotbalistic de excepţie cu participarea formaţiilor Borussia Dortmund, Fiorentina şi Rapid Bucureşti. Evenimentul acestui sfârşit de an denumit „Superbet International Cup” se doreşte să transmită un mesaj de atragere a copiiilor către fotbal şi un imbold pentru micuţii care practică acest sport să persevereze. Astfel, organizatorii “Superbet International Cup”, cu sprijinul „Fundaţiei Mobexpert”, oferă 5000 de bilete gratuite copiilor legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF”, potrivit unui comunicat transmis News.ro.

Pentru a intra în posesia biletelor, cluburile pot trimite o solicitare pe e-mail către fundatia@mobexpert.ro, până miercuri, 7 decembrie.

Copiii trebuie să vină la meci însoţiţi de către antrenorul lor. Fiecare antrenor trebuie să conducă un grup de cel puţin 10 copii şi este rugat ca, pe cât posibil, să îi îmbrace pe micii jucători în echipamentul clubului pe care îl reprezintă.

Biletele vor fi oferite în ordinea înscrierii pe adresa e-mail fundatia@mobexpert.ro.

Accesul se va face prin Bulevardul Basarabiei, zona rezervată pentru copii este Inelul 3, din Peluza Sud, sectoarele 308, 310, 312, 314, 316, 318.

Părinţilor care doresc să îşi însoţească copiii li se recomandă să îşi achiziţioneze bilete în sectoarele 302, 304, 306, de pe www.entertix.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri