Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Superstarul Sergio Ramos nu a reuşit încă să debuteze la PSG! Care este motivul şi când revine

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20430497/1/sergio-ramos-psg.jpg

Sergio Ramos s-a transferat în această vară la PSG, după o carieră legendară în tricoul lui Real Madrid. Deşi a trecut ceva timp, fundaşul nu a reuşit să debuteze încă pe Parc des Princes. 

Fanii lui PSG îşi puneau mari speranţe să-l vadă pe teren în acest weekend, în faţa lui Angers. Doar că, parizienii le-au dat o veste proastă, momentul special se amână încă o dată.

Totul din cauza accidentărilor. Sergio Ramos a suferit numeroase accidentări anul trecut, pe care le-a forţat şi nu a apucat să se recupereze complet. Tot acestea îl macină şi acum, pentru că ar fi suferit o recidivă la gamba stângă. 

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, spaniolul va putea începe antrenamentele cu restul echipei abia peste două săptămâni. 

Sergio Ramos va continua pregătirea individuală, sub supravegherea staff-ului medical, pentru încă 10 zile. După această perioadă, obiectivul este să revină la antrenamente alături de colegi”, se arată într-un comunicat al celor de la PSG. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele