Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

”Suporterii noştri trebuie respectaţi!” Scandal între ”U” Cluj şi Eugen Neagoe. Conducerea nu vrea să îl lase la Universitatea Craiova

U Cluj Publicat pe 24 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20961630/1/csm-alexandria-universitatea-cluj-cupa-romaniei-10-11-2022.jpg

Plecarea antrenorului Eugen Neagoe de la Universitatea Cluj la Universitatea Craiova generează un adevărat scandal între tehnician şi conducerea ”şepcilor roşii”.

Preşedintele nou-promovatei, Radu Constantea, a declarat că echipa pe care o reprezintă nu a acceptat rezilierea lui Neagoe, deranjată în special de felul în care a pus problema tehnicianul şi de atitudinea conducerii oltenilor. Constantea susţine că Eugen Neagoe este obligat să îşi respecte contractul cu ”U” Cluj.

Eugen Neagoe, blocat de ”U” Cluj?

Da! Este adevărat. Nu ne-am dat acordul ca domnul Neagoe să rezilieze contractul cu noi. Dânsul ne-a propus să renunţe la salariile sale de pe noiembrie şi decembrie şi să îl lăsăm să plece la Craiova.

Cel de pe noiembrie îl primeşte în câteva zile, iar cel de pe decembrie în luna ianuarie. Nu am acceptat să îl lăsăm să plece la Craiova, deoarece ne-a deranjat modul în care a fost pusă această problemă, dar şi atitudinea domnilor de la Craiova.

Nu poţi contacta aşa un antrenor care se află sub contract cu o altă echipă, iar apoi să ne pui cu două zile înainte de Crăciun în faţa faptului împlinit. Noi ne făcuserăm o strategie, cea pe care chiar domnul Neagoe a dorit-o.

Nu am acceptat rezilierea şi din cauza faptului că masa noastră numeroasă de suporteri trebuie respectată. Acest lucru în primul rând, iar apoi noi avem aici şi sponsori. Nu ne putem juca cu imaginea noastră.

Domnul Neagoe ne-a spus că el vrea la Craiova şi a plecat acasă. E treaba dânsului ce face, dar el se află sub contract cu ”U” Cluj şi trebuie să îl respecte. Dânsul ne-a spus că pleacă la Craiova şi ne-a lăsat şi maşina de serviciu, a declarat Radu Constantea, preşedintele Universităţii Cluj, pentru Prosport.

Antrenorul îşi asumă plecarea

La rândul său, Eugen Neagoe a confirmat că ”U” Cluj nu a fost de acord cu rezilierea contractului său şi susţine că a putut denunţa înţelegerea unilateral.

Este adevărat că Radu Constantea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că mă văd nevoit să denunţ eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj şi nu mă mai întorc.

Ştiu foarte bine ce contract am semnat şi ştiu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunaţi, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui ”U”, dar toţi trebuie să mă înţeleagă că vreau acasă.

Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la ”U” vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Acum, când vorbesc cu dumneavoastră la telefon, mă îndrept spre casă de la Cluj.

Am discutat şi cu liderii de galerie ai lui ”U” Cluj şi le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înţeles, deşi ştiu bine că ei şi-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova, poate că nu luam niciodată o astfel de decizie, a explicat Eugen Neagoe pentru sursa citată.

”U” Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) şi Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019) sunt cele mai recente echipe pe care le-a pregătit Eugen Neagoe. El a mai avut un scurt mandat în 2005 la rivala FC ”U” Craiova, la care i-a mai fost secund lui Victor Piţurcă în perioada 2010 – 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele