Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Florin Andone poate juca pentru prima dată în Superligă. UPDATE Ce ofertă a mai primit

Rapid Publicat pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21265710/1/andone.jpg

Florin Andone poate fi transferat de Rapid, echipă care caută un atacant care să obţină postul de titular în lupta cu Marko Dugandzic. Fostul internaţional român este liber de contract de la sfârşitul lunii iunie, când a plecat de la echipa Las Palmas, şi se află în tratative cu Rapid.

Andone poate semna contractul curând, iar ”giuleştenii” pot face anunţul oficial zilele următoare. Aceasta ar fi prima echipă din România pentru care Florin Andone va evolua.

UPDATE: Se pare că Andone este dorit şi de o echipă din Spania, din La Liga 2, Eldense. El vrea să rămână în Spania, unde s-a făcut cunoscut, mai fiind interesat de el şi câteva formaţii din liga a 3-a din Peninsula Iberică.


Jucătorul s-a născut în România, însă a părăsit ţara sa natală când era foarte mic. El a evoluat de-a lungul timpului la Castellon, Villarreal, Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton, Galatasaray, Brighton, Cadiz şi Las Palmas.

Atacantul român a jucat 20 de partide în tricoul celor de la Las Palmas, grupare din prima ligă din Spania, şi a înscris două goluri.

De asemenea, Andone a înscris două goluri în 25 de meciuri jucate la selecţionata României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele