Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Surpriză! Alexandru Albu nu mai ajunge la Sepsi. De unde are oferte jucătorul ce nu va mai continua la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21566668/1/albu.jpg

Rapid este singura echipă care nu a câştigat vreun meci, în primele cinci etape din play-off.

În urmă cu aproape două săptămâni, în urma meciului piedut de formaţia giuleşteană, scor 4-1, cu CFR Cluj, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Unul dintre aceştia este Alexandru Albu, căruia îi expiră contractul în vară. Evoluţiile sub aşteptări, coroborate cu scandalul recent în care a fost implicat, l-au făcut pe Dan Şucu să nu îi mai ofere o prelungire de contract mijlocaşului.

S-a vehiculat interes din partea celor de la CFR Cluj. Apoi, a apărut informaţia că s-ar fi înţeles cu Sepsi. Agentul fotbalistului a lămurit situaţia şi a explicat că Albu nu are oferte din Superliga, ci din Arabia Saudită, Grecia, Turcia şi Cipru.

 

“Alexandru Albu nu a semnat cu Sepsi Osk! Suntem în discuţii cu formaţii din România, dar şi din Arabia Saudită, Grecia, Turcia şi Cipru! Nu ne grăbim sa semnam, deoarece perioada de transferuri din vara este lunga şi avem timp să găsim o ofertă bună pentru jucător! Alex nu duce lipsa de oferte!”, a declarat Mihai Stan pentru Orange Sport.

  • 29 de partide a bifat Albu în acest sezon din Superliga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele