adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Surpriză de proporţii în Casa Liga 1! Marius Croitoru pleacă de la FC Botoşani. ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20732618/1/academica-clinceni-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-4-10-2021.jpg

Marius Croitoru (41 de ani) nu va fi antrenorul lui FC Botoşani din sezonul viitor. Anunţul a fost făcut de finanţatorul moldovenilor.

Valeriu Iftime a precizat că antrenorul a avut termen până marţi dimineaţa să decidă dacă acceptă prelungirea, dar nu a oferit niciun răspuns.

„Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoşani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, aşa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuţie luni. I-am pus o condiţie, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitaţi că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condiţiile astea ne vom despărţi, dar că totuşi îl mai las până la marţi, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am şi o variantă de înlocuire a sa. O veţi afla cât curând”
, a spus Iftime, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele