Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Surpriză de proporţii la CFR Cluj! Cine îi ia locul lui Adi Mutu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546410/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024-3.jpg

UPDATE: Andrea Mandorlini a aterizat miercuri la Cluj şi a oferit o reacţie scurtă şi la obiect: ”Nu mai e nimic de zis”, a spus italianul, conform celor de la As.ro.

--------------------------------------

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie în această dimineaţă. 

Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă.

Cei de la GSP scriu că oficialii din Gruia au deja înlocuitor pregătit. Andrea Mandorlini va ateriza miercuri la Cluj, pentru a semna cu echipa de care s-a despărţit acum 3 luni!

Italianul a fost demis de pe banca tehnică, după un eşec cu FC Botoşani, iar în locul său a fost instalat Adi Mutu.

”Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui. Eu am o altă mentalitate, una de învingător!”

”Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga şi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele