Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Surpriză în Liga 2! Una din echipele cu pretenţii a rămas fără antrenor

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21596534/1/liga-2.jpg

Cristian Pustai nu mai este antrenorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ! Decizia vine după ce antrenorul a avut o discuţie cu conducerea.

De numele lui Pustai se leagă promovarea moldovenilor în Liga 2. Decizia poate fi explicată de problemele interne ale clubului.

Anton Măzărianu a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că vrea să îşi retragă sprijinul de la Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţia ce a evoluat în play-out-ul ligii secunde, în actualul sezon.

Motivul este legat de banii primiţi de la autorităţile locale, aproximativ 300.000 de euro.

 

”Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au ajuns la concluzia că este timpul despărţirii. Astăzi, 17 mai 2024 (n.r. – astăzi este 18 mai 2024, nu 17), s-a decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului dintre cele două părţi. Înţelegerea mai era valabilă până în vara anului 2025.
A fost un an şi jumătate excepţional alături de Cristian Pustai.

Povestea noastră a început în 12 noiembrie 2022. Atunci a fost primul joc al galben-negrilor cu Cristian Pustai ca ”principal”. A fost 4-1 cu Darabani urmat de un 1-1 în deplasare cu Şomuz Fălticeni şi de şocul cu CSM Bacău, 3-5, la Piatra Neamţ. Încheind cu victorie anul 2022, scor 2-1 cu Ştiinţa Miroslava, Cristian Pustai şi-a călcat pe promisiune şi a rămas la CSM Ceahlăul. Spusese că pleacă dacă nu ia măcar 10 puncte în jocurile amintite mai sus.
În primăvară, ai noştri au debutat în 2023 cu un insucces (1-2) la Suceava. ”NU MAI PIERDEM NICI UN MECI” a afirmat atunci tehnicianul într-un cerc restrâns. Şi a condus magistral CSM Ceahlăul spre semifinalele barajului de promovare în Liga 2.

A crezut când puţini credeau, a construit o echipă puternică şi a făcut din CSM Ceahlăul singura echipă pornită de pe locul 4 în play-off-ul Ligii 3 care a promovat în ”B”. Suntem singurii care au reuşit asta de când s-a trecut la noul format al ”C”-ului.

A crezut, a muncit, s-a potrivit cu grupul găsit la Piatra Neamţ şi a dus echipa unde este astăzi. A discutat cu cei din jurul său, le-a ascultat părerea, a gândit fiecare meci, a avut şi şansă, dar şi inspiraţie, însă a făcut din CSM Ceahlăul o echipă redutabilă şi de temut.
Experienţa lui Cristian Pustai a făcut diferenţa în favoarea noastră. Valoarea sa a făcut diferenţa în favoarea noastră. De asemenea, implicarea 100% şi dorinţa de a crea o echipă puternică.
Ne vor rămâne în suflet victoriile cu CSM Bacău şi Bucovina Rădăuţi şi remizele din jocurile cu Foresta. Toate în play-off. Ne va rămâne în minte acea victorie splendidă de la Metalul Buzău, dar mai ales finala barajului de promovare. Dând încredere echipei şi dând elan tuturor celor din jurul său, a fost persoana care a făcut CSM Ceahlăul să aducă 10.000 de suporteri la finală. Iar rezultatul a rămas în istoria clubului nostru.

Cristian Pustai a făcut din CSM Ceahlăul echipa cu cel mai frumos fotbal practicat în Liga 2 în sezonul 2023-2024. Nou-promovata a fost o echipă dificil de manevrat şi dificil de păcălit fiindcă a avut pe margine şi o echipă tehnică sudată şi axată spre a găsi mereu soluţii. Am fost la un pas de play-off-ul Ligii 2, dar nu a fost să fie.
MULŢUMIM, CRISTIAN PUSTAI!”, a anunţat clubul nemţean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele