Ultima oră
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

Surpriză în Ligue 1: codaşa Lorient câştigă acasă cu PSG

Ligue 1 Publicat pe 31 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19941654/3/neymar-lorient.jpg
 
PSG a fost învinsă surprinzător de Lorient, scor 2-3, în deplasare, într-un meci din etapa a 22-a din Ligue 1. Acesta este al cincilea eşec al Parisului, în acest sezon, în campionat.
 
Lorient a făcut un meci excelent în faţa colosului parizian, iar curajul gazdelor a fost răsplătit după ceva mai mult de o jumătate de oră, în minutul 36. Atunci, mijlocaşul Laurent Abergel a deschis scorul, reuşind să-l învingă pe portarul de rezervă al Parisului, Sergio Rico. 
 
PSG a reacţionat, iar Neymar a restabilit egalitatea chiar în finalul primei reprize, dintr-o lovitură de la 11 metri. Şi tot starul brazilian a marcat pentru echipa din capitala Franţei, şi tot dintr-un penalty, în minutul 57.
 
Când jocul părea că se îndreaptă din inerţie spre victoria Parisului, Yoane Wissa, atacant originar din RD Congo, i-a readus pe cei de la Lorient în joc, cu 10 minute înainte de final, când a restabilit egalitatea pe tabelă.
 
În prelungiri, când nimeni nu se mai aştepta, gazdele au dat lovitura. Nigerianul Teremas Moffi a fost cel care a lovit decisiv, reuşind să înscrie în minutul 90+2, iar Lorient obţine o victiorie neanunţată de nimic.
 
După acest eşec, PSG rămâne pe locul secund cu 45 de puncte, la o lungime în spatele liderului Lyon. Însă parizienii ar putea fi depăşiţi şi de Lille, care poate urcă diseară pe primul loc, dacă trece de Dijon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele