Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Surpriză în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău, cel mai bine plătit antrenor. Suma impresionantă pe care o încasează

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21415836/1/ovidiu-sabau.jpg

S-a aflat cine este cel mai bine plătit antrenor din Superligă, iar numele este unul surprinzător. Dezvăluirea a fost făcută de Brian Cristian, deputat USR. 

Acesta a spus că Ioan Ovidiu Sabău ar încasa 35.000 de euro lunar. Totuşi, conducerea Universităţii Cluj a ţinut să dezmintă informaţia. Radu Constantea a spus că suma este exagerată. Preşedintele clubului ardelean a declarat că salariul este în media antrenorilor din Superligă.

Totuşi, adevărul pare că este undeva la mijloc, iamsport dezvăluind că Sabău ar încasa 27.000 de euro, iar restul staff-ului ar primi 8.000 de euro.

”Te întreb ce venituri lunare au cei din conducerea de la U Cluj, din bani publici până la urmă. (n.r. nu le ai tu?) Ba da... dar prefer să nu le spun acum.

Îţi zic că venitul lunar al unor persoane de acolo e cât cel anual al unui parlamentar. Antrenorul de la U Cluj are un salariu lunar de 35.000 de euro”, a spus Brian Cristian, în podcast-ul ”Săptămâna Politică”, cu Radu Molnar.

”Ce spune domnul deputat nu este adevărat. Suma este departe de realitate. Antrenorul nostru are un salariu mai mic, să spunem în media antrenorilor din Liga 1.

Nu pot să spun dacă suma este exagerată pentru orice echipă de Liga 1, depinde de obiectiv, depinde de buget”, a declarat Radu Constantea, pentru iAM Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele