Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Surpriză la pauza meciului Dinamo - FCSB. Trei jucători de la fiecare echipă vor fi testaţi anti-doping

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19968291/1/fcsb-din.jpg

Dorinţa celor de la DDB s-a împlinit. ANAD a dispus ca trei jucători de la FCSB şi Dinamo să fie testaţi anti-doping, la pauza confruntării din Cupă.

Decizia vine după ce ”câinii” au lansat diverse acuze pe acest subiect către marii rivali, înainte de meciul din Casa Liga 1.

”1. Pentru că sunt cunoscuţi pentru practici necurate de ani de zile;
2. Pentru că atunci când au mai fost controlaţi au dispărut de la antrenament toţi titularii;
3. Pentru că au o clinică medicală de casă unde testele covid sunt măsluite;
4. Pentru că au patentat punguţele cu lichid galben;
5. Pentru că şi-au băgat gaze în a**s şi au făcut investiţii în aparatură de ozonoterapie (insuflaţii rectale);
6. Pentru că mai mulţi antrenori care i-au avut adversari pe cei de la fcsb au declarat că ceva nu e în regulă cu forma fizică a fcsb-iştilor pe final de meci.

Jucătorii fcsb pot fenta controlul anti-doping aşa cum au făcut-o şi în trecut, mai ales că de cele mai multe ori s-au orientat către metode care sunt greu de depistat.

Iată ce declară cunoscutul biochimist Dorel Tocitu:

“Un control doping negativ la un sportiv nu înseamnă că acel sportiv nu s-a dopat, ci înseamnă că, în ziua controlului, în corpul lui nu poate fi depistată o substanţă de pe lista interzisă”
CÂINILOR, haideţi să-i energizăm şi noi pe jucătorii noştri prin invazia noastră la stadion şi pe www.bilete.ro”,
este mesajul celor de la DDB.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele