Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Surpriză mare! Florin Gardoş a revenit în fotbalul românesc

Fotbal Internațional Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21077273/1/zgq5ytc5nte2mtqxngiwowrizgzjogqxowjh-thumb.jpg

Florin Gardoş, fost fundaş central al naţionalei României, a decis să se întoarcă în fotbalul românesc. Stoperul care a cunoscut cele mai mari performanţe din carieră la FCSB a semnat un contract cu Sparta Râmnicu Vâlcea.

Mai mult decât atât, apărătorul a apucat să şi debuteze pentru vâlceni în etapa din weekend a Ligii a 4-a, potrivit publicaţiei locale Arena Vâlceană.

Prietenia, motivul pentru care s-a răzgândit Florin Gardoş

Gardoş a evoluat 70 de minute pentru lidera campionatului judeţean. Noua sa echipă s-a impus sâmbătă, cu scorul de 3-1, împotriva formaţiei Minerul Berbeşti.

Florin Gardoş a revenit asupra deciziei sale de a se retrage, conform sursei citate, deoarece este legat de o relaţie de prietenie cu patronul Spartei, Mihai Lungan, care îi este şi partener de afaceri.

Gardoş a jucat ultima dată pentru Academica Clinceni în 2021. De-a lungul carierei sale a câştigat de două ori Liga 1 cu FCSB, de două ori Cupa României (cu formaţia ”roş-albastră” şi Universitatea Craiova) şi o dată Supercupa României, tot cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Florin Gardoş a strâns 14 selecţii pentru naţionala României. Stoperul în vârstă de 34 de ani a mai jucat în 18 meciuri oficiale şi pentru Southampton, dintre care 11 au fost în Premier League.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri