Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Surpriză mare în grupa CFR-ului, după un meci dramatic. Rezultatul din Sivasspor - Ballkani ajută campioana României să spere la calificare

CFR Cluj Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20880716/1/fcb.jpg


Surpriză majoră în grupa CFR-ului din Coference Leaguea! Kosovarii de la FC Ballkani au dat lovitura în Turcia, 4-3 pe terenul lui Sivasspor, şi au echilibrat teribil Grupa G înainte de Slavia Praga - CFR Cluj, partidă care începe de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.primasport.ro. Partida a fost una cu un final incredibil, cu două goluri în prelungiri!
 
Învingătoare în Gruia cu 1-0 etapa trecută şi neînvinsă în primele două meciuri (1-0 cu CFR, 1-1 pe teren propriu cu liderul Slavia Praga), Sivasspor pornea din postura de mare favorită contra campioanei din Kosovo, iar statutul îi era cimentat şi mai mult încă din startul jocului, Ulvestad deschizând scorul încă din minutul unu, după o pasă a lui Saba.
 
Câştigătoare a unui singur punct (1-1 cu CFR), Ballkani s-a trezit în situaţia de a nu mai avea nimic de pierdut, a ieşit la joc, iar rezultatul s-a văzut. Thaqi (20) a înscris pentru 1-1, Potoku a făcut 2-1 în minutul 31, iar Koremica, din pasa marcatorului Thaqi, i-a ajutat pe kosovari să se desprindă la 3-1, în minutul 66. Turcii s-au repliat prin Yesilyurt, în minutul 75, şi şi-au oferit un sfert de oră de speranţă. În primul minut de prelungiri, acelaşi Yesilyurt a smuls un punct pentru Sivasspor, care părea că va obţine un punct dramatic. Doar că ultima scenă a fost şi mai dramatică: Krasniql, în minutul al patrulea de prelungiri, a dat lovitura pentru Ballkani şi a adus cel mai important rezultat din istoria fotbalului din Kosovo.
  • 7.50 era cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al lui Ballkani în Turcia, mai mică decât cea acordată CFR-ului (8.50) pentru unul pe terenul Slaviei Praga.
Iar rezultatul din Turcia e unul cât se poate de bun pentru Dan Petrescu şi speranţele campioanei României de a prinde cel puţin locul al doilea. Înainte de meciul de la Praga, Slavia, Sivasspor şi Ballkani au câte patru puncte, iar CFR are unul. Astfel, cu o victorie în oricare dintre meciurile contra Slaviei, campioana României reintră cu şanse reale în lupta pentru calificare.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele