Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Surpriză mare în preliminariile Cupei Mondiale de Baschet. Republica Dominicană s-a calificat în detrimentul Argentinei

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21033953/1/baschet.jpg

Naţionala masculină de baschet a Argentinei nu va juca la următoarea Cupă Mondială (găzduită de Japonia, Filipine şi Indonezia între 25 august şi 10 septembrie).

Duminică, la Mar del Plata, Argentina a fost învinsă în preliminarii de echipa Republicii Dominicane, scor 79-75, şi va rata prezenţa la CM pentru prima oară din 1982.

Republica Dominicană va fi prezentă la CM pentru a patra oară în istoria sa.

Argentina a fost finalistă la CM în 2002 şi 2019 şi semifinalistă în 2006. În această perioadă a câştigat şi titlul olimpic, în 2004, dar şi bronzul în 2008.

Sunt cunoscute 31 din cele 32 de echipe care vor juca Cupa Mondială. Ultimele calificate vor fi Serbia sau Belgia, care se vor înfrunta de la distanţă luni (sârbii vor juca împotriva Marii Britanii, iar belgienii împotriva Turciei).

Echipele pentru Cupa Mondială 2023:

Europa: Germania, Spania, Finlanda, Franţa, Georgia, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Muntenegru, Slovenia (+ Serbia sau Belgia).

America: Brazilia, Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic, Puerto Rico, Republica Dominicană, Venezuela.

Asia: China, Iran, Japonia, Iordania, Liban, Filipine.

Oceania: Australia, Noua Zeelandă.

Africa: Angola, Capul Verde, Coasta de Fildeş, Egipt, Sudanul de Sud.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele