Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Surpriză mare la Craiova! Andrei Ivan a anunţat că vrea să plece, iar Mihai Rotaru a reacţionat imediat: ”Există o probabilitate!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21602948/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-16-04-2023.jpg

Andrei Ivan (27 de ani) a fost în formă  pe final de sezon. Performanţele ar putea fi similare cu un transfer în străinătate.

Cei de la ProSport scriu că fotbalistul oltenilor este dorit de un club din Arabia Saudită. Oltenii ar putea da o adevărată lovitură financiară.

Gruparea saudită este dispusă să ofere 3 milioane de euro pentru Ivan, oltenii ar trebui să primească 2 milioane de euro, iar 1 milion de euro ar urma să ajungă la Kuban Krasnodar, fostul club al jucătorului.

Pentru Universitatea Craiova urmează partida cu ”U” Cluj pentru participarea în preliminariile Conference League.

Înainte de meci, Andrei Ivan a declarat următoarele:

”Mai am trei ani de contract cu Universitatea Craiova. (N.r. Ai vrea să pleci?) Da, oriunde”, a spus Andrei Ivan înaintea meciului.

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a fost întrebat despre posibila plecare a jucătorului de la Universitatea Craiova, dar omul de afaceri nu a intrat în detalii. 

Există o probabilitate!”

Nu discutăm despre plecări înainte de terminarea sezonului. Cel mai important meci al sezonului este peste trei zile şi nu discut despre plecări. Vom vedea ce se va întâmpla şi cu Ivan, şi cu Mitriţă, şi cu Bancu şi cu Screciu, cu oricine. Există o probabilitate pentru fiecare jucător să plece, dar nu discutăm acum.

Tot planul îl vom face după meciul de duminică. Toate depind de meciul de duminică. Una e să ştii că mergi şi în Europa, alta e să te axezi doar pe campionat şi Cupă”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

  • Andrei Ivan a reuşit 71 de goluri în 284 de meciuri jucate în tricoul Universităţii Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt