Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Surpriză pe piaţa transferurilor! Sergio Ramos, la un pas de a semna cu PSG

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20171576/1/sergio-ramos.jpg

Din cauza acestui sezon slab, Real Madrid se pregăteşte de o adevărată revoluţie în vară. Presa din Spania a aflat că multipla câştigătoare a Ligii Campionilor va face schimbul de generaţii şi are în în plan să renunţe la şase jucători, în schimbul cărora să aducă, în primă fază, doi. Apoi, vor urma şi alte veniri, dar numele trecute acum pe lista de achiziţii sunt impresionante.

Mundo Deportivo  anunţă că Real Madrid e pregătită să facă orice pentru a aduce cei mai buni tineri ai momentului în fotbalul mondial. Este vorba de Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, şi Kylian Mbappe, de la PSG. În ceea ce priveşte jucătorii de care vor să se despartă, madrilenii vor renunţa la Gareth Bale, Isco, Raphael Varane, Eden Hazard şi Sergio Ramos.

Marea surpriză este legată de numele căpitanului ”galacticilor”. Presa internaţională scrie că Sergio Ramos (35 de ani) ar urma să semneze cu PSG. Motivul rupturii este legat de faptul că madrilenii i-au oferit o prelungire contactuală pe doar un sezon.

Neymar, Kehrer, Rafinha, Icardi, Ander Herrera, Florenzi şi Kimpembe sunt jucătorii pe care fundaşul iberic îi urmăreşte de scurt timp pe reţelele de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele