Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Surpriză totală! Diego Capel semnează cu altă echipă din Liga 1, după ce nu l-a convins pe Cosmin Contra

Dinamo Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19494428/1/capel.jpg

Mijlocaşul ofensiv spaniol Diego Capel (32 de ani) este aproape de Academica Clinceni, anunţă ProSport, care notează că Dinamo vrea să îl împrumute pe fotbalistul iberic la gruparea ilfoveană.

Diego Capel nu l-a convins, deocamdată, pe Cosmin Contra, iar Dinamo i-a făcut o propunere surpriză spaniolului: să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare, dar să fie împrumutat în primă fază la Clinceni.

Diego Capel, spre Clinceni

Astfel, Dinamo a demarat discuţiile cu Academica Clinceni pentru împrumutul lui Diego Capel, în cazul în care decide să îl păstreze pe spaniol. Conform sursei amintite, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, ar fi obligat să îl titularizeze pe Diego Capel.

În plus, clubul ilfovean trebuie să acopere o parte din salariul spaniolului. Mai exact, 4.000 de euro, dintr-un total de 14.000 de euro, atât cât ar urma să încaseze Diego Capel la Dinamo.

Ajuns la 32 de ani, Diego Capel a evoluat ultima oară în Malta, la Birkirkara FC. Spaniolul şi-a început cariera la FC Sevilla şi a mai evoluat la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht şi Extremadura.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele