Ultima oră
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO

Suspiciuni de evaziune fiscală în Portugalia. S-au efectuat percheziţii la mai multe cluburi importante de fotbal

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21127883/1/liga-por.png

Justiţia portugheză a anunţat miercuri că a efectuat o serie de percheziţii la mai multe cluburi de fotbal, printre ele numărîndu-se şi cele mai importante grupări din fotbalul lusitan.

FC Porto, Sporting Lisabona şi Benfica Lisabona sunt printre altele, în vizorul justiţiei portugheze, în cadrul unei anchete privind suspiciuni de evaziune fiscală.

Astfel, la mai multe grupări fotbalistice se efectuează o serie de percheziţii la care participă aproximativ 250 de persoane, inclusiv inspectori fiscali, jandarmi, precum şi procurori. Autorităţile au anunţat că au efectuat aproximativ 60 de percheziţii care au acoperit în special „facilităţile cluburilor Sporting Lisabona, Benfica Lisabona şi FC Porto, companii de contabilitate şi firme de avocatură”, a declarat parchetul portughez într-un comunicat.

Cercetările vizează „semnarea sau reînnoirea contractelor de muncă, plata unor comisioane şi circuite financiare care implică intermediari în aceste cazuri, precum şi utilizarea drepturilor de imagine”. Justiţia portugheză consideră că „există indicii de avantaje patrimoniale, fiscale şi sociale ilegitime, în valoare totală de peste 58 de milioane de euro”.

FC Porto a confirmat într-un comunicat de presă pe site-ul său oficial percheziţiile efectuate de procuratură şi a adăugat că oficialii grupării „colaborează cu justiţia şi oferă toate informaţiile solicitate”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri