adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Tamaş poate continua la FC Voluntari! Condiţia impusă pentru a semna noul contract

FC Voluntari Publicat pe 5 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20730098/1/1613760654540.jpg


Gabriel Tamaş a ajuns la 38 de ani, dar în ultimul sezon a demonstrat că are încă nivelul necesar pentru a face faţă în Casa Liga 1. După un mic conflict cu Bogdan Bălănescu pe finalul stagiunii, veteranul pare că a revenit la sentimente mai bune faţă de FC Voluntari, care i-a propus prelungirea pe încă un an a înţelegerii scadente în această lună.
 
După ce Liviu Ciobotariu şi Adam Nemec au decis să rămână în Ilfov, şefii clubului i-au făcut o ofertă concretă şi lui Gabi Tamaş. Pe lângă cei trei, Marcelo Lopes şi Marius Briceag au primit şi ei propuneri pentru prelungirea contractelor, mai ales că au avut roluri importante în angrenajul lui Ciobotariu în ultimul sezon. În cazul lui Tamaş, care s-a întors deja din vacanţă, lucrurile sunt simple. Conform Playsport.ro, veteranul le-a transmis şefilor lui FC Voluntari că va semna noul contract, cu condiţia clară că-şi va primi banii la timp şi clubul nu se va mai lovi de problemele financiare din stagiunea precedentă.

De unde au plecat nemulţumirile lui Tamaş

Pe final de sezon 2021/2022, în luna aprilie, Tamaş şi-a manifestat dezamăgirea pentru neplata unor salarii şi a primelor pentru play-off şi chiar a apucat să anunţe că va pleca de la FC Voluntari, intrând într-un conflict cu preşedintele Bogdan Bălănescu:
 
"Am avut vâteva discuţii cu ei (n.r. reprezentanţii lui FC Voluntari), dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că îşi dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt şi am văzut că nu există cuvânt la această echipă. Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal.
 
Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu.
 
Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie linişte la vârsta mea, nu îmi trebuie stres şi nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital. Dacă vrei să îţi dau totul… Eu ţi l-am dat, dă-mi şi tu promisiunea. Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal şi nu este singurul club din România unde am văzut aşa. Dacă nici performanţa nu se plăteşte, atunci hai să plătim eşecul”, spunea Tamaş, pentru ProSport.
 
Înainte de oferta concretă de la FC Voluntari, Tamaş a mai fost indicat drept o posibilă ţintă pentru Rapid, FC Braşov şi Hapoel Haifa, clubul din Israel pentru care a mai jucat în trecut.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele