Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo

Tănase, faţă în faţă cu Moruţan şi Cicâldău? Cele două echipe unde FCSB şi-a propus golgheterul

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 26 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20573914/1/tan.jpg

Florin Tănase continuă să mai spere la un transfer în afara graniţelor ţării. Decarul, golgheterul şi căpitanul ”roş-albaştrilor”, ajuns la 27 de ani, a recunoscut că pentru un salariu net superior celui pe care îl încasează la FCSB, de aproximativ 30.000 de euro lunar, ar fi dispus inclusiv să meargă într-un campionat care l-ar îndepărta de echipa naţională.

O astfel de situaţie ar putea fi evitată pentru ca ”Tase” să rămână în vederea fostului său antrenor, Edward Iordănescu. ProSport notează că mijlocaşul ofensiv a fost propus de către FCSB formaţiilor turce Sivasspor şi Başakşehirspor. Cele două echipe din ”Ţara Semilunei” şi-au manifestat interesul pentru cel mai important fotbalist ofensiv din ultimii ani, din atacul trupei pregătite de Toni Petrea. Sursa citată precizează că există şanse ca cele două echipe să trimită oferte concrete pentru achiziţionarea serviciilor lui Tănase.

Sivasspor se clasează pe locul 10 Super Lig, cu 31 de puncte câştigate, în timp ce Başakşehir ocupă poziţia a opta, cu 34 de puncte adunate. De transferul lui Florin Tănase s-au mai interesat şi arabii de la Al Nasr, însă aceştia amână să trimită o ofertă concretă, motiv pentru care conducerea FCSB s-a reorientat către celor două grupări din Turcia.

Însuşi Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a confirmat, recent, pentru Telekom Sport că transferul lui Florin Tănase se poate realiza pentru achitarea clauzei de trei milioane de euro din contractul fotbalistului: ”Tănase a rămas, nu s-a plătit clauza. Dacă se plăteşte, pleacă. Are un statut special, faţă de mine are statut special. Face glume, nu are probleme, se antrenează excepţional”.

Florin Tănase (27 de ani) a fost golgheterul stagiunii precedente cu 24 de goluri şi este al treilea cel mai bun marcator din sezonul actual cu 9 reuşite (Jefte Betancor, de la Farul, a punctat de 12 ori, iar Andrei Ivan, de la Universitatea Craiova, de 10).

Căpitanul celor de la FCSB este estimat de Transfermarkt la 5,5 milioane de euro, cu o creştere de 500.000 de euro faţă de precedenta actualizare. Tănase rămâne cel mai bine cotat fotbalist din Casa Liga 1.

71 de goluri şi 38 de pase decisive are Florin Tănase pentru FCSB, în 209 meciuri oficiale. Cupa României din sezonul 2019-2020 reprezintă singurul trofeu pe care l-a cucerit ”Tase” alături de ”roş-albaştri”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele