Ultima oră
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului

Tănase vrea să plece de la FCSB în această vară! Becali spera să-i prelungească înţelegerea

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19907618/1/rps1592.jpg

Florin Tănase este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul FCSB. Venit în 2016 de la FC Viitorul, căpitanul ‘roş-albaştrilor’ visează la un transfer în străinătate şi a refuzat prelungirea contractului, propusă de către Gigi Becali. Tănase i-ar fi transmis finanţatorului că vrea să plece în vară, potrivit GSP.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase (26 de ani), care mai are contract cu FCSB până în vara anului 2023.

În acest sezon al Ligii 1, Florin Tănase a reuşit 13 goluri şi 3 pase decisive în 13 meciuri.

„Un preţ de trei milioane de euro ar fi rezonabil, s-ar putea găsi un club care să plătească atât”, a declarat un impresar din România citat de GSP.

Florin Tănase ar putea ajunge la o echipă din Turcia, SUA sau zona Golfului. Recent, presa a scris că Marseille ar putea fi interesată de un transfer.

"Tănase mai are încă doi ani. Nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai vrea? I-am zis dacă vrea să semneze şi îi mai dau încă 5.000 de euro în plus. Coman a zis că da, aşa am făcut, a vrut. Man, la fel. Tănase m-a întrebat cât vreau pe el, i-am zis 5 milioane. 'Ziceai că 3 milioane'. Ţi-am spus că dacă semnezi, îţi bag 3 milioane clauză.

Gândeşte-te, vine o echipă să te ia, vreau 5 milioane. Totul e pe acte. Băi, Tănase, vrei să facem un contract acum? Fă-l acum şi dacă găseşti 3 milioane, pleci. Dar dacă nu ai contractul, 5 milioane vreau pe tine până în ultima zi, ca să te învăţ minte!", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19907618/2/becali.jpg

"Adevărul e că atunci când am semnat cu FCSB nu mă aşteptam să petrec atâţia ani aici, credeam că aveam să fiu transferat în străinătate mai repede, dar nu e nicio problemă, încă sunt tânăr, cred că mai am timp să prind un transfer" - Florin Tănase

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele