Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Târnovanu şi-a găsit cu greu cuvintele. ”O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20880747/1/steft.jpg

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 0-5, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci din Grupa B din Conference League.

Lui Ştefan Târnovanu nu îi vine să creadă că echipa sa a putut presta un joc atât de modest şi a punctat faptul că îi este ruşine.

”Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfăşurat meciul, mie unul îmi e ruşine, nu credeam că echipa noastră poate trăi aşa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele şapte minute. În prima repriză, din trei şuturi au avut trei goluri, aşa s-a decis soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 şuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună şi să câştigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca şi până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez şi dau tot ce am mai bun.

(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis.

Trebuie să câştigăm şi în campionat, să legăm mai multe victorii la rând şi să ne ridicăm din acel loc.

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca şi pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi acelaşi rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău şi pentru suporteri, care au venit până aici şi cei de acasă, e dezamăgitor”,
a declarat Ştefan Târnovanu, pentru Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele