Ultima oră
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”

Târnovanu trebuie doar să semneze! Becali a anunţat termenii înţelegerii

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21210697/2/njm2jmhhc2g9ymrlmgjkodkyyze1ngy2yty5m2u4ztiynmi1ztkymjq-thumb.jpg

Ştefan Târnovanu, unul dintre cei mai buni portari din SuperLiga României, a primit o ofertă de nerefuzat, un contract cu un salariu de 10.000 de euro, dar şi o durată de cinci ani, până în 2028! O ofertă importantă pentru portarul legitimat la FCSB, iar Gigi Becali a luat această decizie în urma evoluţiilor din stagiunea actuală, aflată pe final.

Concret, omul de afaceri care investeşte la locul 2 în prima divizie din România a hotărât să îi ofere lui Târnovanu un acord de prelungire, conform ProSport. Termenii amintiţi urmează să fie acceptaţi sau nu de portarul venit de la Poli Iaşi, având în acest moment contractul pe masă.

Târnovanu a ajuns la 23 de ani, iar FCSB a plătit în schimbul său 200.000 de euro, în ianuarie 2020, când a fost luat de la Poli Iaşi. Până acum, el a apărat în 63 de meciuri, a primit 78 de goluri şi a închis poarta în 19 confruntări.

Transfermarkt îl cotează pe Târnovanu la 1.5 milioane de euro, iar Becali a decis că e momentul să îl asigure cu un contract consistent, care, cel mai probabil, va fi parafat şi înţelegerea va fi oficializată în pauza dintre sezoane.

Ştefan Târnovanu, de interes pentru mai multe echipe

FCSB poate face mai multe transferuri vara care vine, la capitolul plecări, dar cu siguranţă va conta şi contextul în care se va afla echipa, dacă va lua sau nu titlul de campioană în SuperLiga României. Dacă bucureştenii se vor încorona drept cea mai bună echipă din campionat, atunci e clar că negocierile vor decurge altfel.

Printre jucătorii care au avut evoluţii bune în acest sezon se numără şi Ştefan Târnovanu, portarul în vârstă de 23 de ani având prestaţii apreciate de specialişti şi nu numai. Impresarul lui Târnovanu, Bogdan Apostu, a declarat că există interes pentru jucător, doar că la acest moment Gigi Becali cere mulţi bani, milioane bune de euro.

Veţi vedea că vor fi mulţi jucători care vor lua calea străinătăţii. Farul şi FCSB au jucători foarte importanţi. Domnul Becali cere nişte sume exorbitante. Se cer bani mulţi.

Pe Târnovanu eu l-am adus. Îl am de vreo 6 ani cred. Se cer bani mulţi pe el şi cred că e un portar care va ajunge în fotbalul mare, pentru că are toate caracteristicile pentru a performa într-un fotbal cu adevărat important, începând de la fizic şi toate celelalte.

Dacă FCSB va câştiga campionatul, lucrurile se vor schimba. E clar că prezenţa în grupele unei competiţii europene îţi conferă o anumite cotă. A stabilit domnul Becali. Că fără 20-30, 40 de milioane de euro nu-l dă. E greu pentru o echipă din afară să plătească sumele astea.

Credibilitatea ţi-o dau trei lucruri: valoarea individuală, performanţele la echipa de club şi meciurile la echipa naţională. Ăştia sunt cei trei piloni pentru un transfer afară.

Târnovanu abia acum a început să fie cu adevărat în angrenajul echipei naţionale şi probabil urmează să joace şi mai mult în viitorul apropiat. Îşi creează o structură şi o consistenţă la FCSB, dar are nevoie de o prezenţă într-o competiţie europeană, poate câştigarea titlului şi prezenţe la echipa naţională”, a declarat Bogdan Apostu pentru Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele