Ultima oră
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV

Tătăruşanu, titular la AC Milan? Negocierile pentru prelungirea contractului lui Donnarumma au intrat în impas

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20032393/1/tata.jpg

Lovitură de teatru la AC Milan! Gianluigi Donnarumma ar putea pleca de la echipă. Portarul italian nu pare decis dacă să semneze prelungirea contractului, deşi acest aspect nici nu intra în discuţie de curând.

Impresarul Mino Raiola a dezvăluit câteva detalii în presa italiană, iar o eventuală plecare l-ar face pe Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) titularul buturilor grupării de pe ”San Siro”.

Negocierile sunt în impas, deoarece Raiola cere pentru jucătorul său un salariu de 10 milioane de euro, în timp ce gruparea milaneză îi oferă 7,5 milioane de euro.

 

Contractul lui Tătăruşanu cu cei de la Milan expiră pe data de 30 iunie 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele