Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Becali: "100% e ceva cu el. Trebuia să facă ceva, era o pâine de mâncat!"

FCSB Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20861140/1/octp.jpg


Jocul slab al lui Octavian Popescu (19 ani) din partida cu Anderlecht (0-0) nu a fost trecut cu vederea de către Gigi Becali. Finanţatorul FCSB recunoaşte că e dezamăgit de modul în care evoluează tânărul atacant în acest sezon şi speră că acesta va găsi cheia pentru a redeveni măcar fotbalistul din stagiunea trecută, când impresiona la aproape fiecare meci.
 
2022/2023 trebuia să fie un prim sezon al confirmării pentru Tavi Popescu, însă realitatea arată niciun gol şi doar două pase decisive în cele 16 meciuri jucate în acest sezon. Prea puţin pentru un fotbalist în schimbul căruia Gigi Becali se aştepta să primească oferte importante şi, în mod cert, mult sub ceea ce poate arăta atacantul de bandă stângă. Joi seară contra celor de la Anderlecht, Popescu a încercat să ia unele acţiuni pe cont propriu, dar jocul nu i s-a legat şi detaliul a fost remarcat imediat de Gigi Becali. Conştient că preferatul său nu se ridică nici pe departe la nivelul din sezonul trecut, omul de afaceri consideră că Popescu a ratat o şansă importantă de a impresiona:
 
"M-a dezamăgit Tavi Popescu. Nu ştiu ce e cu el. Trebuia să facă ceva aseară, era o pâine de mâncat pentru el. Măcar să fie ăla care a fost dacă nu mai creşte. Dădea goluri înainte. Vreau să dea goluri. Nu vreau să dea 10 goluri, ca-n sezonul trecut, să dea măcar 8. Să dea 6! Nu mai are viziunea pe care o avea. 100% este ceva cu el. Nu ştiu ce, dar sigur e ceva cu el", a declarat Becali, vineri, la Pro Arena.

Criticat de Becali, apreciat de Săndoi

Octavian Popescu a fost lăudat de Emil Săndoi pentru evoluţia avută în duelul cu Anderlecht, din etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League. Selecţionerul naţionalei U21 a ajuns la concluzia că tânărul FCSB-ului, căpitan în jocul cu belgienii, a arătat mai bine decât în partida cu FC Voluntari din SuperLiga României.
 
Oricum, chiar dacă va mai avea şi evoluţii mai puţin reuşite în perioada următoare, Emil Săndoi e de părere că nu trebuie pusă presiune pe jucătorul pe care Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro. E tânăr şi presiunea care se pune pe el îl poate afecta.
 
”Mi-a plăcut, azi mi-a plăcut, implicat mai mult decât în ultima perioadă. Hai să vă spun ceva: i s-a făcut publicitate, i-a fost dată o anumită cotă, dar nu are experienţă. Nu trebuie să punem presiune pe el, pentru că aşa putem să fim şi dezamăgiţi.
 
Azi, mie chiar mi-a plăcut atitudinea lui. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar evoluţia din meciul din această seară mi s-a părut peste evoluţia din partida cu Voluntari”, a spus Emil Săndoi pentru GSP.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele