Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Te ia râsul! Planul Barcelonei pentru transferul definitiv al lui Adama Traore. Îl vrea, dar nu e dispusă să plătească 30 de milioane de euro

Barcelona Publicat pe 22 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20647516/1/traore.jpg

Barcelona nu vrea să plătească acea clauză de transfer definitiv în cazul lui Adama Traore (26 de ani), pentru a-l lua de la Wolverhampton. Catalanii au alt plan, chiar dacă îl vor permanent pe fotbalist. Vor să lase în Anglia un alt jucător, schimb pe schimb.

Barcelona ar vrea să îl lase pe Francisco Trincao (22 de ani) la Wolverhampton, acolo unde l-a împrumutat, decât să plătească 30 de milioane de euro pentru a-l semna definitiv pe Traore. Pare o glumă ideea catalanilor, dacă e să ne raportăm la numele şi evoluţiile celor doi jucători.

Englezii joacă tare şi nu acceptă o astfel de propunere. Dacă Barcelona tot vrea schimb pe schimb, Wolverhampton îl doreşte pe Riqui Puig (22 de ani) din lotul catalanilor.

  • 10 meciuri şi 4 pase decisive are Traore pentru Barcelona în acest sezon
  • 24 de meciuri, două goluri şi o pasă decisivă are Francisco Trincao pentru Wolverhampton în acest sezon
  • 14 meciuri şi un gol are Riqui Puig pentru Barcelona în acest sezon

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele