Ultima oră
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă

Tehnicianul lui FC Argeş, foarte pozitiv după eşecul cu CFR. „Sunt la fel, poate mai optimist decât eram înainte de meci”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19579873/1/most.jpg

CFR Cluj a trecut uşor peste înfrângerea cu AS Roma (0-5), iar etapa a zecea din Casa Liga 1 i-a adus un succes facil, 2-0 pe terenul celor de la FC Argeş, graţie dublei lui Mario Rondon din prima repriză.

Ionuţ Moşteanu, antrenorul celor de la FC Argeş a declarat oarecum surprinzător că este mai optimist decât la startul partidei, în privinţa viitorului echipei sale, pe care a preluat-o nu de foarte mult timp de la Ionuţ Badea.

„Sunt la fel, poate mai optimist decât eram înainte de meci. Pentru că ăsta este felul meu de a fi şi prefer să fiu optimist chiar şi pentru simplul fapt că mă simt mai bine şi asta transmit şi jucătorilor mei acelaşi lucruri să fie optimişti pentru că trebuie să muncim şi să fim optimişti în continuare.

Am jucat împotriva campioanei României o echipă care în ultimii trei ani a câştigat campionatul în România, o echipă cu putere... Trebuie să rezolvăm cumva problema asta a contrapressingul mai precis”, a declarat proaspătul antrenor al piteştenilor, după meciul cu CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele