adplus-dvertising
Ultima oră
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare Olanda - Argentina 2-2 (3-4)! ”Pumele” s-au calificat dramatic în semifinalele CM 2022 la loviturile de departajare
Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi” Thiago Silva, dărâmat de eliminarea Braziliei. ”E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi”
Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit Miodrag Jesic, fost antrenor la CS Otopeni, în 2008-2009, a murit
Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale Selecţionerul Tite părăseşte naţionala Braziliei, după eliminarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA Naţionala de fotbal feminin, locul 40 în clasamentul FIFA

Tehnicianul Marco Giampaolo a fost demis de la Sampdoria Genova

Serie A Publicat pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20876777/1/marco-giampaolo.jpg

Tehnicianul Marco Giampaolo a fost demis de la Sampdoria Genova, duminică, după eşecul cu Monza, scor 0-3, din Serie A. În vârstă de 55 de ani, el a fost numit manager la Sampdoria pentru a doua oară în ianuarie ş a condus echipa timp de 25 de meciuri.

El a mai antrenat Sampdoria şi în perioada 2016-2019. De-a lungul carierei, Giampaolo a mai antrenat AC Torino şi AC Milan.

După 8 etape, Sampdoria este pe ultimul loc în clasamentul din Serie A.

Un membru al familiei regale din Qatar vrea să cumpere clubul Sampdoria

Khalid Faleh al-Thani, membru al familiei regale din Qatar, vrea să cumpere clubul Sampdoria. 

Potrivit agenţiei Ansa, qatariotul poate conta pe un sprijin puternic în negocierile sale, deoarece fostul mijlocaş Ivano Bonetti şi antreprenorul Francesco Di Silvio s-au alăturat proiectului de preluare a echipei.

"Confirm un interes puternic pentru achiziţionarea Sampdoriei, un interes care decurge din numeroasele poveşti ale lui Francesco Di Silvio, Imad şi Medhi. M-au făcut să descopăr un oraş frumos precum Genova, magnificul tricou al Sampdoriei, mi-au povestit despre istoria glorioasă a clubului.

M-am îndrăgostit de oraş şi de Sampdoria şi am decis să cumpăr clubul. Am trimis o propunere şi ne aşteptăm să procedăm pentru a încheia tranzacţia cât mai curând posibil”, scrie în arabă Al Thani, în scrisoarea sa tradusă de Di Silvio.

La sfârşitul sezonului trecut, preşedintele Massimo Ferrero a părăsit clubul genovez în urma acuzaţiilor de fraudă, lăsând conducerea lui Gianluca Vidal.

Totuşi, al-Thani va trebuisă se confrunte cu mai mulţi concurenţi italieni, de asemenea interesaţi să cumpere echipa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele