Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Tehnicianul român care i-a spus ”nu” lui Gigi Becali a tranşat problema lui Mihai Pintilii: ”Trebuie să mergem la şcoală, este adevărat!”

FCSB Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21077423/3/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de principal deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decis să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Ilie Poenaru este unul dintre antrenorii pe care patronul Gigi Becali l-a dorit pe banca tehnică a clubului său, iar omul de afaceri i-a făcut chiar de două ori această propunere. Însă, tehnicianul a refuzat de fiecare dată, susţinând că nu a fost momentul oportun.

Tehnicianul, care nu deţine nici el licenţa PRO, a vorbit despre situaţia lui Pintilii. El a spus că este normal ca un antrenor să aibă licenţele şi să urmeze cursurile necesare.

De asemenea, Poenaru a spus că Pintii are şansa lui şi îşi doreşte să înceapă o carieră.

”Trebuie să mergem la şcoală, este adevărat!”

”N-aş vrea să comentez, pentru că nu este ok şi pot şi pot fi subiectiv. Faptul că oamenii din club asta îşi doresc şi echipa joacă acum altceva, poate fi şansa lui (n.r. a lui Pintilii). Sunt de acord că atât eu, că şi ceilalţi trebuie să ne luăm acele licenţe. Trebuie să mergem la şcoală, este adevărat.

Ştiu că sunt anumiţi antrenori pe care-i deranjează această situaţie, dar până la urmă Pintilii are şansa lui şi vrea să îşi înceapă o carieră. Trebuie să fim oarecum ajutaţi, ca să trecem mai repede de etapele astea”, a declarat Poenaru, în cadrul podcastului VictoryCup.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele