Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Ten Hag pregăteşte o mutare de senzaţie! E dispus să renunţe la un star al celor de la United

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20682171/2/fq3dtlsxoaenutf.jpg

Erik Ten Hag a fost  anunţat oficial antrenorul lui Manchester United din sezonul viitor. Olandezul a semnat până în 2025 cu opţiunea de prelungire pe încă un an. Acesta va avea tot sprijinul conducerii ”diavolilor roşii” şi va încerca să facă din Manchester United o echipă de temut a Europei.

Era plauzibil că la gruparea de pe ”Old Trafford”, va începe o reconstrucţie din sezonul viitor, având în vedere rezultatele pe care le-a obţinut echipa în ultimii ani. Una dintre cele mai importante condiţii pe care le-a cerut tehnicianul olandez, a fost să decidă cine vine, cine rămâne şi cine pleacă, de la echipă.

În presa din Anglia se vehiculează că noul antrenor, se va baza în continuare pe Raphael Varane, Jadon Sancho, Marcus Rashford şi Scott McTominay, în timp ce pe lista de plecări se află Paul Pogba, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Phil Jones şi Juan Mata. Despre cel dintâi se zvoneşte, de ceva vreme, că va părăsi Manchester United, iar cea mai probabilă destinţie pentru el ar fi Juventus.

Cine îl va înlocui pe Paul Pogba? 

La această întrebare răspunsul pare să fie Donny Van de Beek, olandezul în vârstă de 25 de ani a fost om de bază în echipa lui Erik Ten Hag şi este un jucător asemănător cu mijlocaşul francez. Acesta a avut probleme mari în a se integra în primul 11 a lui United şi a fost împrumutat la Everton în această iarnă, dar nu a strălucit nici acolo. Pare că Ten Hag este singurul care poate să îl aducă pe Van de Beek la forma, care i-a făcut pe şefii de pe ”Old Trafford” să dea 39 de milioane de euro pe el. 

Managerul Olandez vrea să îmbunătăţească echipa în această vară cu un atacat, un mijlocaş central şi un fundaş central.  


 

  

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri