Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21597194/1/nastase.jpg

Tenismenul Ilie Năstase a transmis, duminică într-un mesaj video, că o susţine pe Gabriela Firea pentru un mandat la Primăria Capitalei şi a anunţat că o va vota pe candidata PSD, la alegerile locale din 9 iunie.

”Ştiu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut şi eu treaba asta cu mulţi ani în urmă. O susţin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, ştie ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine şi o să le termine acum. Îi doresc mult succes şi baftă!”, a afirmat Ilie Năstase, în mesajul video.

La rândul ei, Gabriela Firea a spus că îi mulţumeşte lui Năstase pentru susţinere şi că încrederea şi sprijinul primit de ma marele tenismen o motivează mai mult.

„Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie recunoştinţa pe care o am. Este onorantă aprecierea unor mari români, care au recunoştinţa întregii ţări. Încrederea şi susţinerea primită mă motivează şi mai mult. Mă bucur că putem, ÎMPREUNĂ, să facem echipă pentru Bucureşti – oraşul dorit de oameni!”, a scris Gabriela Firea, duminică pe Facebook.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele