Ultima oră
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax

Tensiuni în tenisul mondial din cauza războiului! Conducerea WTA se va întâlni cu jucătoarele ucrainene

Tenis Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

Tensiuni în tenisul mondial din cauza războiului! Conducerea WTA se va întâlni cu jucătoarele ucrainene

Conducerea WTA se va întâlni cu jucătoarele ucrainene pentru a discuta despre îngrijorările sportivelor, în contextul în care sunt tensiuni în circuit între reprezentantele Ucrainei şi concurentele din Rusia şi Belarus, relatează AFP.

Joi, ucraineana Marta Kostiuk a acuzat boardul WTA că a ignorat solicitarea jucătoarelor de a avea loc o întâlnire cu conducerea forului.

“Voiam o întâlnire cu boardul şi nu am avut. Nu am primir nici măcar un răspuns, nimic, doar tăcere”, a spus Kostiuk.

Un purtător de cuvânt al WTA a declarat că forul a primit o solicitare de la jucătoare şi că o întâlnire va avea loc atunci când se va găsi o dată potrivită pentru acest lucru.

WTA a menţionat că solicitările precedente pentru întâlniri cu jucătoarele ucrainene au fost acceptate şi că întâlnirile au avut loc.

Tensiunile din circuitul mondial au crescut în ultima perioadă, după ce jucătoare ruse şi-aau afişat susţinerea pentru Kremlin.

Marta Kostiuk a refuzat să dea mâna cu rusoaica Anastasia Potapova după un meci la Miami. Potapova a purtat înaintea unui meci ide la Indian Wells un tricou al echipei de fotbal Spartak Moscova.

La începutul săptămânii, belarusa Arinaa Sabalenka a vorbit despre ura împotriva sa pe care a simţit-o în vestiar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele