Ultima oră
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!

Ter Stegen va fi operat la spate

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21412126/1/twitter-ter-stegen.jpg

Portarul german al echipei FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, care suferă de dureri de spate, va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi ar putea fi indisponibil timp de două luni.

"Ter Stegen va fi supus unei intervenţii chirurgicale în următoarele zile pentru a-şi trata durerile din zona lombară", a scris Barça într-un comunicat.

Clubul catalan, aflat în prezent pe locul 3 în La Liga, la patru puncte în spatele liderului Real Madrid, nu a dat niciun indiciu cu privire la indisponibilitatea sa. "Durata absenţei sale va depinde de evoluţia sa", a precizat gruparea.

Cu toate acestea, presa spaniolă sugerează că internaţionalul german de 31 de ani ar putea fi indisponibil până la două luni. "După discuţii intense cu echipa medicală a clubului şi cu diverşi experţi, am decis să mergem mai departe cu operaţia", a scris portarul pe contul său X (fost Twitter).

"Sunt supărat din cauza acestei absenţe, dar este decizia corectă pentru a mă putea întoarce în cele mai bune condiţii pentru clubul meu şi pentru echipa naţională (germană)", a adăugat el.

Ter Stegen a jucat ultima dată un meci pe 12 noiembrie, în victoria cu 2-1 în faţa lui Alaves, în etapa a 13-a din La Liga.

Înlocuit în poarta catalanilor de Inaki Pena, el a lipsit de atunci de la două meciuri de campionat, un meci din Liga Campionilor şi două meciuri amicale pentru Germania, în cadrul pregătirilor pentru Euro-2024.

Ter Stegen a evoluat în 17 meciuri în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele