Ultima oră
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni

Testat pozitiv, un jucător de la La Rochelle a fost suspendat o lună. El a acceptat ajutor pentru dependenţă

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21393586/1/rug.jpg

După ce a fost depistat pozitiv la cocaină în seara primei etape din Top 14, pe 20 august, tânărul jucător de linia a treia de La Rochelle, Oscar Jegou, a fost suspendat pentru o lună de către Agenţia Franceză Antidoping (AFLD), informează L'Équipe.

Campionul mondial Under 20, care a fost suspendat provizoriu, şi-a ispăşit sancţiunea şi poate juca din nou.

Deşi pedeapsa obişnuită este de trei luni, pedeapsa a fost redusă deoarece jucătorul, care a invocat o "greşeală de tinereţe", a consultat imediat un medic pentru a urma un program de tratament şi a acceptat să participe la operaţiuni de conştientizare a dependenţei cu Federaţia Franceză de Rugby.

La rândul lor, cei de la Stade Rochelais au decis să nu rezilieze contractul şi să îl susţină pe Oscar Jegou în dorinţa sa de a se trata. Potrivit cotidianului sportiv, jucătorul de linia a treia a acceptat sancţiunea AFLD şi nu va face apel.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele