Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

Thiago Silva a anunţat unde ar vrea să joace. PSG îl va da afară la finele lunii

PSG Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19390037/1/sil.jpg

Oficialii lui PSG au anunţat că nu îi vor prelungi contractul lui Thiago Silva (35 de ani), scadent la data de 30 iunie. Fotbalistul a anunţat care ar dori să fie următoarea sa destinaţie, dorind să se întoarcă la un club de tradiţie din Brazilia, ţara sa natală, pentru care a mai evoluat între 2006 şi 2009.

"Toată lumea ştie că iubesc clubul Fluminense. Ei mi-au deschis porţile când sufeream de tuberculoză. Am o mare recunoştinţă pentru acest club, dar mai am obiective de atins în Europa", a spus Silva, într-un live pe Instagram.

Fundaşul evoluează la campioana din Ligue 1 din 2012, când a fost transferat de la AC Milan contra sumei de 42 de milioane de euro. De-a lungul carierei a mai trecut pe la: Juventude, Porto, Dinamo Moscova şi Fluminense.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele