Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Thierry Henry pe banca Belgiei la meciul cu Olanda, după suspendarea selecţionerului Roberto Martinez

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20867893/1/hen.jpg

Legendarul fotbalist francez Thierry Henry, în prezent secund la naţionala Belgiei, va conduce echipa belgiană la meciul de duminică împotriva Ţărilor de Jos, după eliminarea selecţionerului Roberto Martinez la partida cu Ţara Galilor de joi.

Antrenorul spaniol al Belgiei, Roberto Martinez, a fost eliminat joi seară, în minutul 90+4, la meciul împotriva Ţării Galilor (2-1) pentru un gest nesportiv. Tehnicianul a refuzat să returneze mingea unui jucător galez pentru a câştiga ceva timp pe măsură ce se apropia fluierul final.

 
"Nu înţeleg acest cartonaş roşu. am luat mingea. Trebuia cartonaş galben, nu roşu. Vom vedea dacă putem face apel. Recunosc că am fost puţin surprins să fiu exclus în acest fel. Dar ei bine, e clar că ar fi trebuit să las mingea jucătorului galez. Vom vedea ce se întâmplă, sper să fiu iertat de UEFA”, a spus spaniolul după meci.
 
Ca urmare a acestei eliminări, Thierry Henry, antrenor asistent, ar urma să-l înlocuiască, duminică, pe Roberto Martinez împotriva Olandei, în ultima etapă a Ligii Naţiunilor.
 
Revenit pe banca Belgiei de la sfârşitul anului 2021 alături de Martinez, Thierry Henry va conduce, aşadar, primul său meci ca antrenor principal al Red Devils, după perioadele la Monaco (2018-19) şi la Montreal în MLS (2020).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri