Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Thomas Muller, gata de prelungirea contractuală cu Bayern Munchen! Atacantul, atras de un acord până în 2025

Bayern Munchen Publicat pe 18 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20678104/1/mul.jpg

Thomas Muller (32 de ani) nu se gândeşte să plece de la Bayern Munchen. E chiar pregătit să semneze un nou contract, de prelungire. Atacantul ar avea, astfel, şanse să se retragă de la gruparea bavareză. Presa din Germania a aflat noile condiţii.

Una dintre ele ţine de durata contractuală, până în vara lui 2025. Astfel, la finalul viitorului posibil contract Muller va ajunge să aibă 35 de ani, o vârstă la care s-ar putea retrage din cariera de fotbalist. Plusul salarial va fi unul important, în condiţiile în care în momentul de faţă neamţul câştigă 20 de milioane de euro pe sezon.

Încă de la copii şi juniori joacă Thomas Muller pentru Bayern Munchen, perioadă în care a adunat 623 de meciuri, a marcat de 226 de ori şi a oferit 241 de pase decisive. A câştigat 29 de trofee cu bavarezii, printre care două Ligi ale Campionilor şi două Cupe Mondiale ale Cluburilor. Referitor la titlurile din Bundesliga, Muller şi-a trecut în dreptul său nu mai puţin de 10.

Situaţia lui Robert Lewandowski, incertă

Robert Lewandowski (33 ani) mai are contract cu Bayern Mnchen până în vara lui 2023 şi încă nu şi-a decis viitorul. 

Atacantul polonez ar fi avut discuţii cu reprezentanţii Barcelonei pentru un transfer în această vară, dar cum era de aşteptat, Bayern nu e dispusă să îl cedeze atât de uşor. Preşedintele celor de la Bayern Munchen, Oliver Kahn, a vorbit despre situaţia golgheterului din Bundesliga. Legendarul portar a admis că Bayern îşi doreşte să semneze un nou contract cu el, dar a explicat că lucrurile nu sunt atât de simple.

"Suntem în contact cu Robert (n.r. Robert Lewandowski) şi ne dorim ca el să rămână la Bayern cât mai mult posibil. Aparent, unii cred că astfel de discuţii şi negocieri de contract sunt ca în jocurile de pe calculator, unde dai click pe ceva şi apoi se prelungeşte contractul.

Trebuie să ne uităm şi la situaţia jucătorilor. Fotbaliştii care au evoluat bine la acest club de mulţi ani sunt excepţionali. Robert a devenit fotbalist mondial cu noi. Robert este un jucător care are potenţialul de a înscrie 30 - 40 de goluri în fiecare an. Desigur, la un moment dat, jucătorii de acest gen îşi spun: 'am făcut totul aici şi am câştigat totul'. Este nevoie de timp pentru a-l convinge să rămână.

Ştim foarte bine ce îi datorăm acestui jucător. Este vorba şi despre un respect faţă de jucător. Nu lăsăm pe nimeni să ne preseze, atunci când vine vorba de a lua aceste decizii cruciale şi importante. Ştim cu toţii că avem doi ani foarte grei în spate. Ca şi club trebuie să te gândeşti cum poţi gestiona în continuare toate aceste lucruri în situaţia actuală. Pentru că şi FC Bayern a avut de suferit din ultimii doi ani", a spus Kahn, citat de L'Equipe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele