Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Thomas Muller, savuros după victoria Barcelonei cu Real Madrid. Starul lui Bayern a devenit viral pe Twitter

Real Madrid Publicat pe 21 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20645441/1/mul.jpg

Thomas Muller a fost cu ochii pe clasicul Spaniei duminică seară, partidă transmisă în direct de Look Sport+, Look 4K şi PrimaPlay.ro! Neamţul a avut şi un mesaj pe site-urile de socializare la finalul disputei terminate 4-0 pentru Barcelona. Atacantul a lăudat modul în care catalanii au reuşit să treacă de Real Madrid.

Felicitări, FC Barcelona! A fost o plăcere să urmăresc o performanţă incredibilă! Pălăria jos”, a scris Muller pe Twitter, într-o postare care s-a viralizat rapid şi care a atras multe comentarii şi aprecieri.

 

 

 

Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului Spaniei. Au marcat Aubameyang ’29, ’51, Araujo ’38 şi Torres ’47.

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a declarat că jucătorii săi au fost superiori în toate compartimentele în derby-ul cu Real Madrid, câştigat fără probleme, la diferenţă mare, scor 4-0.

"Am avut jocul sub control toată seara. Jucătorii sunt ca o familie. Sunt mândru şi fericit şi fanii Barcelonei ar trebui să se bucure de asta. Am arătat că ne putem bate cu oricine. Am fost superiori, atât la goluri, cât şi la joc. Plecăm de aici zâmbind cu gura până la urechi", a declarat Xavi.

"Am muncit din greu pentru aceste rezultate. Dar nu ne aşteptam să fim atât de dominanţi pe stadionul lor. Ne aşteptam la un joc mai deschis. Sunt foarte fericit", a mai spus el, potrivit marca.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele