Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Tinereţe fără bătrâneţe! La 39 de ani, Ovidiu Hoban şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20773904/1/hoban.jpg

Ovidiu Hoban şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă un sezon. Noul acord se întinde pe un sezon. Mijlocaşul este unul din cei mai experimentaţi fotbalişti din SuperLiga, în luna decembrie urmând să împlinească 40 de ani.

Dacă în anii precedenţi forma alături de Culio un cuplu de mijlocaşi centrali experimentat şi valoros, vârsta a început să-şi spună uşor-uşor cuvântul în cazul lui Hoban, iar fostul internaţional a petrecut stagiunea 2021/2022 mai mult la echipa a doua. A fost inclus pe lista de campionat pe finalul stagiunii, în locul lui Cătălin Itu, iar la finalul meciului cu Craiova (2-1) şi-a trecut în cont al cincilea titlu de campion în Gruia.

”Clubul CFR 1907 Cluj şi mijlocaşul Ovidiu Hoban au ajuns la o înţelegere privind prelungirea contractului pentru încă un sezon!

Chiar dacă a avut intenţia să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară, conducerea clubului l-a convins să mai continue încă un sezon în Gruia. La experienţa sa şi la seriozitatea cu care se pregăteşte, Hoban este un model pentru tinerii jucători şi un fotbalist care încă ne poarte ajuta!”
este comunicatul campioanei României.

Adus la CFR Cluj în 2017, liber de contract, Hoban are în CV cinci titluri cu echipa din Gruia, dar şi două campionate în Israel, cu Hapoel Beer Sheva, o Cupă a României cu Petrolul şi două Supercupe, tot cu CFR. Se mai poate lăuda şi cu 30 de selecţii în echipa naţională, marcând un gol esenţial în poarta Finlandei, în campania de calificare la EURO 2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele