Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ţintele principale ale lui Liverpool după plecarea lui Klopp! Două nume mari pe lista "cormoranilor"

Liverpool Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21473128/1/klopp.jpg

Jurgen Klopp şi-a aunţat decizia de a pleca de la Liverpool la finalul sezonului actual.

Anunţul a fost făcut public vineri, 26 ianuarie, însă conducerea lui Liverpool a fost anunţată de tehnicianul neamţ încă din luna noiembrie că îşi va încheia mandatul la finalul campaniei 2023-2024.

Potrivit celor de la "The Telegraph", Liverpool are două nume pe listă. Se pare că ar fi vorba despre Xabi Alonso, şi Roberto De Zerbi.

Xabi Alonso este în prezent antrenorul liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen, echipă care are un sezon de senzaţie. Formaţia lui Xabi Alonso este neînvinsă după 27 de meciuri în toate competiţiile, iar în campionat se află la 4 puncte de locul secund, ocupat de Bayern Munchen.

Roberto De Zerbi este tehnicianul celor de la Brighton, formaţie aflată pe locul 7 în Premier League.

Pe cine preferă Jurgen Klopp

În discuţiile pe care le-a avut cu oficialii echipei de pe Anfield, Klopp ar considera că Roberto De Zerbi este antrenorul potrivit pentru a-i continua proiectul de la Liverpool.

Cu cinci luni rămase de jucat din actuala campanie, Liverpool mai este implicată în patru competiţii - şi, deşi mai sunt trofee de urmărit, Klopp se va asigura că orice despărţire va fi pusă ferm în aşteptare până la ultimul său meci la conducerea Liverpool, în luna mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele