Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Titularul incontestabil de la FCSB riscă să îşi piardă locul în primul 11 după succesul cu FC Botoşani. Noul remarcat al lui Becali

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21340510/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

Absenţa din meciul FC Botoşani – FCSB (0-1) din cauza unei suspendări îl poate costa pe Risto Radunovic locul de titular în angrenajul lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, patronul cunoscut pentru implicarea în alcătuirea primului 11 şi efectuarea schimbărilor la vicecampioana en-titre a României, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristian Ganea, înlocuitorul împotriva formaţiei moldave şi principalul concurent al lui Radunovic pe postul de fundaş stânga.

Becali i-a comparat pe Ganea şi Radunovic

Becali a remarcat la Ganea că este mai rapid şi mai puternic decât Radunovic, însă muntenegreanul stă puţin mai bine în privinţa tehnicii.  

”Să ştii că mi-a plăcut foarte mult de el (n.r.- de Cristi Ganea). Dar e adevărat, probabil şi de oboseală a făcut două greşeli care nu se permit. Dar mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, dar nici nu ştim pe cine să băgăm, nu ştim cu cine vom juca.

E jucător de viteză, urcă. E adevărat. Radunovic urcă şi are viteză, dar Ganea are mai mare viteză, mai mare forţă. Mai în vână, mai în viteză, mai uite... puţin mai tehnic Radunovic, dar nu are puterea lui.

Ce să facem, asta e, bine că ne-a dat domnul valoare şi, asta e, să sperăm că ne dă Domnul mintea şi înţelepciunea să joace cel care trebuie să joace. Păi dacă sunt de 20 de ani în activitatea asta, idiot să fii să nu înveţi.

Stai 20 de ani într-o meserie, sunt de 20 de ani în treaba asta. Dacă stai 20 de ani într-o activitate şi tu nu înveţi, nu sunt chiar aşa de idiot să nu învăţ. Nu sunt specialist, eu văd în curte la mine”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

  • 5 goluri şi 11 pase de gol a reuşit Risto Radunovic pentru FCSB în 111 meciuri oficiale. Internaţionalul muntenegrean este jucătorul străin cu cele mai multe apariţii din istoria liderei Superligii.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele