Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Toată echipa a fost sub nivel”. Dan Petrescu a răbufnit, după eşecul cu FCU Craiova

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20788077/1/cfr-cluj-inter-d-escaldes-turul-2-preliminar-conference-league-21-07-2022.jpg

FC ”U” Craiova 1948 a oferit surpriza startului de campionat reuşind să învingă, duminică, pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii.

Dan Petrescu a recunoscut superioritatea oltenilor şi s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia elevilor săi, mai ales de compartimentul defensiv, pe care l-a comparat cu cel al unei formaţii din eşalonul al treilea.

„Victorie meritată a Craiovei, au fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci. La 1-0 noi am avut o ocazie mare, dacă făceam 2-0 poate era mai bine.

Am avut ocazie mare şi la 1-1 prin Debeljuh. Repriza a doua am intrat foarte rău, după un minut era 2-1. Era foarte greu să revenim apoi, pentru că au fost mult mai proaspeţi, s-a văzut clar că erau mult mai bine decât noi. Nu are rost să ne legăm de episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecţie pentru viitor. Mă aştept la mai mult de la toţi jucătorii. Toţi jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac şi Camora, care joacă meci de meci şi n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toţi jucătorii au fost sub nivel.

(n.r. despre erorile din defensivă) Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Ştiţi cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greşit, toată echipa a fost sub nivel şi s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm”
, a spus Petrescu, la flash-interv

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele