Ultima oră
E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine" E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine"
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho
Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus
PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1 PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1
Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului

”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21583360/1/ml.jpg

Mircea Lucescu a avut o discuţie în cursul zilei de marţi cu Dan Şucu, la hotelul lui George Copos. Marele tehnician a explicat cum a decurs întâlnirea.

Se pare că discuţia nu a fost legată de o posibilă preluare a băncii tehnice a Rapidului, cel puţin deocamdată. Lucescu a punctat faptul că până la 1 iunie va lua o decizie.

"N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întâlnire pentru a discuta de situaţie. N-are nicio legătură cu ce vă gândiţi voi că e.

M-am dus şi la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea pentru a îmbunătăţi lucrurile.

Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iunie nu iau nicio decizie, la revedere!",
a fost reacţia lui Mircea Lucescu.

Rapid se luptă cu Dinamo Kiev pentru semnătura marelui tehnician român

„Il Luce” este liber de contract din 2023, după ce a părăsit-o pe Dinamo Kiev. Acum, echipa din Ucraina îl vrea înapoi pe Mircea Lucescu, dar pe postul de manager general, conform aceleiaşi surse.

Cu toate acestea tehnicianul a spus că nu vrea să se retragă din antrenorat. Recent, antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie. Mircea Lucescu vrea să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele