Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Toate detaliile din contractul pe care îl are Costel Gâlcă la Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21561454/1/csms-iasi-steaua-bucuresti-liga-1-28-05-2015.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova!

Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

Conform Fanatik, Costel Gâlcă va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o clauză de reziliere uriaşă: 500.000 de euro!

Mihai Rotaru a vrut ca această clauză să fie în oglindă, pentru a-l descuraja pe Gâlcă să plece aşa cum a făcut-o Reghecampf. Concret, dacă tehnicianul va dori să plece în perioada în care se află sub contract, acesta va trebui mai întâi să achite jumătatea de milion de euro.

Aceeaşi situaţie s-ar întâmpla dacă Rotaru ar vrea să îl demită pe Costel Gâlcă. Finanţator ar fi nevoit să achite clauza dacă va vrea să scape de antrenor,

De asemenea, contractul lui Gâlcă va fi prelungit pe încă un an, dacă Universitatea Craiova va câştiga titlul în sezonul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri