Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”

Rapid Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21568894/1/profimedia-0627253954.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, după ultimele rezultate dezastruoase.

 În urma unei şedinţe maraton, conducătorii din Giuleşti şi antrenorul italian şi-au strâns mâna. Ruptura a venit după ce Rapid ajunsese la patru înfrângeri consecutive în play-off şi nu obţinuse niciun punct după finalul sezonului regular.

În locul lui Bergodi a fost numit, cel puţin până la finalul sezonului, Bogdan Lobonţ, care va fi ajutat de Adrian Iencsi. 

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

Daniel Niculae: „Şumi e cea mai bună soluţie”

Preşedintele giuleştenilor a vorbit şi el despre varianta ca Marius Şumudică să revină pe banca Rapidului după 13 ani de la ultimul mandat. Daniel Niculae consideră că fostul antrenor de la Gaziantep este cea mai bună variantă pentru situaţia de criză în care se află clubul.

„Bogdan Lobonţ este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcţie de locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, ne vom gândi sau nu dacă vom continua cu Lobonţ. 

Şumudică este o variantă foarte bună. Este un rapidist convins care a câştigat campionatul în România. Are sânge vişiniu. 

Vom avea o şedinţă la finalul campionatului şi vom decide. Este destul de delicată situaţia. Totul este pe repede înainte. Timpul nu ne este un aliat.”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.

Marius Şumudică se va întâlni cu oficialii Rapidului

Şumi a detonat "bomba". Deşi Bogdan Lobonţ este antrenor la Rapid, oficialii din Giuleşti deja caută o altă variantă pentru stagiunea următoarea. Marius Şumudică a dezvăluit că se va întâlni cu Victor Angelescu, săptămâna viitoare şi a punctat că a refuzat o ofertă bănoasă din Iran.

„Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă şi îmi va fi pe plac, asta e. Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. 

Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul, în momentul de faţă există posibilitatea să mă întorc în Turcia, am refuzat o ofertă din Iran. Era oferta mare, cred că era al doilea salariu din carieră. Mi-au dat două milioane.

Zburau dronele din Israel, puteau să îmi dea şi şapte milioane. Sunt antrenor liber, în momentul de faţă îmi doresc să lucrez. Îmi e greu, mor când stau acasă, turbez! Este prima dată în 17 ani de carieră când stau două luni acasă, deci prima oară în 17 ani de carieră.

 

Am refuzat o sumedenie de oferte în două luni. Îmi venea să mă duc la Petrolul, era prietenul meu Marian Copilu. Toată lumea îmi spunea să mai stau. Ieri m-a sunat un manager şi mi-a spus să îi zic pretenţiile financiare pentru o echipă din Emirate”, a spus Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele