Ultima oră
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său

Toni Kroos, plasat în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19

Real Madrid Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20188251/1/kroos.jpg

Real Madrid a primit o veste proastă în această perioadă în care se pregăteşte de ultimele meciuri din La Liga. Spaniolii au aflat că unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, neamţul Toni Kroos, a fost plasat în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Mijlocaşul urmează să facă testele necesare în această privinţă, pentru a vedea dacă rămâne în continuare carantinat sau dacă este negativ şi atunci poate reveni în lotul lui Zidane.

Real Madrid continuă cursa pentru titlu în La Liga. În etapa a 36-a, trupa lui Zinedine Zidane a trecut la scor, cu 4-1, de Granada, în deplasare. La pauză, Real conducea deja cu 2-0. Kroos nu a jucat, ci a fost rezervă neutilizată.

Modric a deschis scorul în minutul 17, iar Rodrygo a făcut 2-0 în minutele adiţionale, 45+1. În partea a doua, Granada a revenit prin golul lui Molina din minutul 71 şi părea că va reintra în joc. Însă, acest lucru nu s-a întânplat iar Real Madrid a mai marcat de două în decurs de câteva zeci de secunde.

Odriozola a înscris în minutul 75, pentru ca în minutul 76 să iasă la rampă Benzema. Aşa se face că Real Madrid continuă cursa pentru titlu în Spania.

Formaţia lui Zidane a revenit pe locul 2 în urma acestui succes, cu 78 de puncte. Clasamentul primelor patru echipe în La Liga arată astfel după etapa a 36-a:

  1. Atletico Madrid – 80 puncte
  2. Real Madrid – 78 puncte
  3. Barcelona – 76 puncte
  4. Sevilla – 74 puncte

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele