adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Toni Kross a explicat de ce a izbucnit, după câştigarea finalei UEFA Champions League

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20726170/1/kroos.jpg

Toni Kroos s-a enervat în timpul unui interviu acordat unui post german după finala Ligii Campionilor, câştigată, sâmbătă seară, de Real Madrid, scor 1-0, în faţa celor de la Liverpool.

Kroos a fost întrebat dacă meciul a decurs conform aşteptărilor şi dacă a fost surprins de faptul că Real a trebuit să suporte atât de multă presiune împotriva lui Liverpool.

"Ai avut 90 de minute şi vii cu două întrebări de rahat. Două întrebări negative, îţi dai seama imediat că eşti german", a răspuns jucătorul de 32 de ani, înainte de a pleca din faţa microfonului.

La câteva zile după finală, Kroos a făcut referire la incident în cadrul podcastului în care discută săptămânal cu fratele său, Felix, despre diverse subiecte.

"Poţi întreba ”cum ţi s-a părut meciul?” şi nu aş fi spus că i-am pus la zid din primul minut până în ultimul minut. Sunt primul care spune că a fost un meci echilibrat şi că Liverpool a avut probabil câteva ocazii în plus. Dar am câştigat meciul, aşa cum am făcut-o de multe ori în ultimele luni. În schimb, a vrut să mă audă spunând că am câştigat pe nedrept. Nu-mi pasă de asta  finala nu trebuie să o joci, ci să o câştigi. În acel moment eram pur şi simplu supărat. Eram supărat pe el. Bineînţeles, a trebuit să trecem prin două sau trei perioade de presiune, i-am spus asta când a pus întrebarea. Dar este normal. La ce v-aţi fi aşteptat, să o dominăm pe Liverpool timp de 90 de minute? Ei sunt o echipă de clasă mondială. Trebuia să-i învingem şi asta am făcut", a declarat Kroos, potrivit marca.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele